What a week ! Fyldt med kreative vibrationer og nyt kreativt fællesskab

"I like to be creative and curious" + "Shut up and just live your dreams" grafik af Studio Sjoesjoe. Set enkeltvis hos studiosjoesjoe.com og sammensat på livwow.nl

Sidste uge var VILD, SKØN, VIDUNDERLIG, SMUK og FANTASTISK!!!

Ville normalt have skrevet et blogindlæg i går søndag om den forgangne uge – men det var der ikke lige tid til i går pga. arbejde og familiehygge…

Men den forgangne uge var en super vigtig milepæl for mig og min egen personlige og kreative udvikling, så jeg bliver nødt til at sætte nogle ord på her i dag…

I feel it in the air…

Jeg mærker kreative energier alle vegne. Jeg ser dem i blogland, på Instagram, på Facebook, på Pinterest – og jeg møder dem i den virkelige verden forklædt i en masse skønne kvinder, som elsker at fordybe sig med kreative projekter og mærke den umiddelbare FLOW-tilstand, hvor tid og sted forsvinder.

Jeg suuuuuger kreative vibrationer til mig og kan leve højt på dem længe!

Og hvis jeg kunne, ville jeg sprede budskabet til hele verden: AT MAN BLIVER GLAD OG LYKKELIG AF AT LAVE NOGET KREATIVT – af at skabe noget med sine egne hænder…

"Everything starts as somebody's dream". Set hos studiosjoesjoe.com

En ny facebookside og en ny kreaklub blev født

Og i tirsdags tog jeg det første skridt: Åbnede mit hjem op og inviterede til ny kreaklub i Køge hver onsdag aften. Håber virkelig, at initiativet kan åbne op for endnu flere kreative energier hos mig og hos andre. Glæder mig til at se, hvad der sker!

Der er allerede 10-15 kvinder, der er interesserede i at komme og kreahygge fra både nær og fjern, og jeg håber, at det kan gå op, så alle kan komme, når det passer dem :) (Og ellers må jeg jo udvide kreaklubben til nye lokaler…)

Og ikke nok med det, så pustede jeg i ugens løb også gang i facebooksiden “Mit krearum – min kreativitet” – hvor jeg vil poste blogindlæg – og eventuelle give aways – og måske også fremadrettet styre en åben kreaklub-kalender, så man kan netværke på kryds og tværs via facebook.

Og facebooksiden har allerede fået 100 likes på 4 dage, det er da helt vildt!!

Men der skete meget mere end det…!

For sidste uge var også ugen, hvor jeg købte neonfarvede stickers i Søstrene Grene – som medførte ekstrabestillinger til Katrine, til Signe og til en veninde – så jeg måtte besøge til de kære søstre en gang til… (Ahr men dog, det kunne jeg liiiiige klare ;)

Og det var ugen, hvor jeg tegnede små nuttede japanske kawaii tegninger i Dankbar i Trekroner og ugen, hvor jeg var til det mest FANTASTISK SMUKKE blogtræf hos Lisbet *LLL&Co* sammen med 11 vidunderlige, kreative kvinder.

Og på blogtræffet formåede jeg at gøre min hæklede hagesmæk, som er blevet omdøbt til savlesmæk, næsten færdig…(Mangler liiiige et bindebånd og måske et broderet nuttet kawaii-ansigt…? Og så skal jeg da vist også lige lære at hæfte ende…)

Og endelig var det ugen, hvor jeg krøb op over 100 følgere på Bloglovin – som var mit mål pr. 31/12 2013 – og det må da snart fejres med en giveaway, når jeg liiiiiige har fået 8 adventspakker ud af vagten

En vidunderlig SKØN og yderst indholdsrig uge, som jeg vil glæde mig over længe…

Og så lige en collage af min Instagram week – uge 46 2013:

Collage af mine Instagrambilleder fra uge 46 2013. Fotograf: Susanne Randers

Med billeder fra øverst til venstre, hen og ned:

#honeycomb balls til blogtræf hos *LLL&Co*
#hæklet næsten færdig hage/savlesmæk med “ører”
#juletræ og neonstjerner set hos Lisbet *LLL&Co*
#facebookside: “mit krearum” er skudt i gang
#japansk kawaii workshop hos Dankbar
#kaffekælderen i Køge – pop art vægdekoration
#neonfarvede stickers fra Søstrene Grene
#hæklet hagesmæk in progress
#ny kreaklub i Køge

What a week!

Flere af dem, tak :)

… for det er jo de her kreative vibrationer jeg elsker – og til stadighed ønsker at tiltrække…!

Kærlig hilsen Susanne

PS… De smukke grafiske illustrationer har jeg lånt her, her og her fra Studio Sjoesjoe, som jeg er faldet over ved et tilfælde. Hun er en hollænder, men arbejder bl.a. sammen med det danske firma Rice. Eeeeeeeelsker simpelthen hendes lette grafiske udtryk!!!

Skriv et svar

Følg min blog med Bloglovin

mitkrearum.dk kreativitet opslagstavle creativity inspiration board footer 10

7 tanker om "What a week ! Fyldt med kreative vibrationer og nyt kreativt fællesskab"

  1. mitkrearum Forfatter

   TAK søde Majbrit ♥

   I’m on a hype. A creative one :) Og sådan har det heldigvis været i månedsvis. Er glad og lykkelig for den kreative rejse, jeg endelig har bevæget mig ud på – og den har godt nok presset sig på længe…

   Kærlig hilsen Susanne

   Svar
  1. mitkrearum Forfatter

   Hej Pia

   Tak for din søde kommentar. Anerkendelsen for mig ligger i at se andre blomstre. Jeg ELSKER at sprede god energi. Elsker at gøre en forskel for andre. Og gennem kreativiteten har jeg endelig fundet en vej til både at gøre en forskel for mig selv og for andre på en og samme tid… :)

   På gensyn på onsdag. Glæder mig for VILDT!

   Kærlig hilsen Susanne

   Svar

Leave a Reply