Velkommen til mit fødselsdagsparty

mitkrearum.dk kreativitet collage fødselsdagsparty flagranke

Det slog mig, forleden dag, da jeg skulle beskrive min drømmestue, at jeg ikke har vist mange billeder fra vores hjem her på bloggen…

Men du skal ikke snydes for lidt billeder fra sidste weekend, hvor hele familien var inviteret til fødselsdagsparty, og jeg havde givet den gas i vores køkken, blandt andet med røde duge og farverige flagranker over spisebordet.

Farverigt opdækket fødselsdagsbord med flagranke og Harry Potter gren. Fotograf: Susanne Randers

[Farverigt opdækket fødselsdagsbord med flagranke fra Føtex og “Harry Potter gren”, frit svævende fra loftet, ophængt i fiskesnøre. Grenen er fra haven og har hængt i køkkenet i 3-4 år – jeg bruger den til ophængning af forskellige hyggelige – og tit hjemmelavede – ting, alt efter årstiden]

Fra jordfarver til farverig indretning med hele paletten

For 8 år siden, da jeg mødte min kæreste, var mit daværende hjem kun holdt i jordfarver, primært grønt, brunt og beige, nøje afstemt tone i tone i forhold til hinanden. Rødt, pink, orange, gult, blåt, turkis og lilla var nærmest ikke eksisterende.

Min kæreste har heldigvis fået sat kulør på vores fælles indretningsstil, så nu er alle farver i brug – og jeg elsker det!!

I'm a dot girl :) Dots på væggen i vores køkken. Fotograf: Susanne Randers

[I’m a dot girl :) Polka dots på væggen i vores køkken]

Svensk landkøkken, ildsted og porcelænskakkelovn ♥

Vi bor i Ølby Landsby, 4 km vest for Køge, i et forholdsvis nybygget hus på 125 kvm, som vi dog ikke selv har bygget.

Det mest charmerende ved vores hus er et håndsnedkereret svensk landkøkken med åbent ildsted – som vi dog aldrig tænder op i, da der også er en fin gammel svensk porcelænskakkelovn i den tilstødende stue.

Vores køkken er så stort, så det altid er dér, vi dækker op, når vi skal have gæster, på nær til juleaften, hvor vi sidder i stuen, så vi også kan hygge sammen med juletræet…

Farverig fødselsdag på Ølbyvej. Fotocollage af Susanne Randers

[Vores køkken er dejligt lyst – og med stor hyggefaktor i hjørnet med det åbne ildsted. Da vi også har en kakkelovn i stuen bliver ildstedet mest af alt brugt til hyggekrog med alverdens farverige hyggespredere – blandt andet min neonfarvede ugle af karton, lavet efter inspiration fra Randi & Katrine]

Velkommen til fødselsdagsparty på Ølbyvej!

Jeg lover at vise flere billeder af vores hjem – så’n lige pludselig…

Kærlig hilsen Susanne

Skriv en kommentar

Følg min blog med Bloglovin

mitkrearum.dk kreativitet opslagstavle creativity inspiration board footer 10

5 tanker om "Velkommen til mit fødselsdagsparty"

 1. Majbrit

  Hvor ser der skønt ud. Jeg elsker svensk stil så jeg er allerede forelsket i jeres hjem ;)
  Men den der ranke der hænger over døren, med de store runde kugler, hvad er den lavet af??
  Flot ser det ud :)
  Ha en dejlig søndag.
  KH Majbrit

  Svar
  1. mitkrearum Forfatter

   Godmorgen søde Majbrit

   Tak for de skønne ord. Jeg er heldigvis også lidt småforelsket i mit eget hjem – især når det er ryddet op :)

   Ranken med de store runde kugler er en lyskæde, af mærket “Happy Light”. Rundt om hver lys i kæden sidder der en indfarvet flettet bold. Jeg har selv udvalgt alle de farvede bolde i butikken Sankt de Luxe i Roskilde. Nogle steder sælger de kæderne med udvalgte farver, andre steder kan man selv vælge hver eneste bold. Hvis du billedgoogler “lyskæde happy light”, får du hundredvis af hits. Forleden dag så jeg også, at vores lokale lampebutik i Køge var begyndt at forhandle dem, så de er efterhånden temmelig udbredte.

   Også en SMUK søndag til dig :)

   Kærlig hilsen Susanne

   Svar
 2. Jonna

  Ih, der er altså en fin ide med de farvede prikker på væggen.
  Sjovt. Er de malet på eller er det Wall stickers!?

  I bor sandelig hyggeligt og rart:-)
  God aften. Kh Jonna

  Svar
  1. mitkrearum Forfatter

   Hej Jonna

   TAK :) Tror meget godt vores indretning nu afspejler vores kreative, legesyge sjæle.

   Prikkerne “Polka love” på væggen er wallstickers. I billedteksten er der link til et sted, hvor de bla. kan købes.

   Lagde også et billede af prikkerne på Instagram i morges med hashtag’et #vågnermedetsmil – for det er virkelig en smilemagnet for mig at sige godmorgen til dots’ne :)

   Kærlig hilsen Susanne

   Svar

Leave a Reply