Regnbuestrik til træerne

Yarnbombing regnbuefarvet strikketøj i gang til gårdens træer. Fotograf: Susanne Randers

Ihhhhhh hvor jeg hygger mig her på Læsø!

Vi har jo det skønneste strikkeprojekt i gang “En lap til Læsø“, hvor vi vil flette øen og fastlandet sammen og inviterer alle til at strikke med – hele landet over.

Regnbuestrik, korssting og hæklede mellemstykker

Begrænsningens kunst har altid været en udfordring for mig. Så jeg har ikke overraskende gang i en masse forskellige projekter…

Ud over træer, ankre mv. på øen, skal vi også dekorere Anne Julies træer i indergården her på Højgården – så strikker du mere end et stykke, så send også gerne en lap hertil (adressen er Susanne Randers, c/o Anne Julie, Sdr. Kirkevej 8, 9940 Læsø).

Fotos af mine strikkeprojekter til øens træer:

En lap til Læsø. Strik og korssting. Kreeret af Susanne Randers

[En lap til Læsø. Strik og korssting. Kreeret af Susanne Randers]

Sammensyning af hæklede mellemstykker og den fineste udsigt til et af øens tanghuse. Fotograf: Susanne Randers

[Sammensyning af hæklede mellemstykker og den fineste udsigt til et af øens tanghuse]

Sammensyede hæklede mellemstykker til at montere på et træ. Fotograf: Susanne Randers

[Sammensyede hæklede mellemstykker. Skal sys sammen med mange flere og monteres på et træ her på gården]

Jeg er fuldstændig pjattet med de hæklede mellemstykker, som jeg har købt i dag for en slik i Folkekirkens Nødhjælps genbrugsbutik i Byrum midt på Læsø.

Strik under åben himmel

Foran genbrugsbutikken, på torvet ved det gamle mejeri i Byrum, afholder vi et “Strik under åben himmel” event på onsdag 12/6 kl. 10-14, hvor øens beboere og turister kan komme forbi og strikke en lap med til Læsø.

Hvor er det bare fantastisk at være lige her, lige nu. Jeg er så taknemmelig.

Kærlig hilsen Susanne

Skriv en kommentar

Følg min blog med Bloglovin

mitkrearum.dk kreativitet opslagstavle creativity inspiration board footer 10

2 tanker om "Regnbuestrik til træerne"

 1. Mette

  Ihhh hvor lyder det helt fantastisk, og billederne derfra gir jo en lyst til at tage til Læsø meget snart!!!! Hvor ser der hyggeligt ud :-) det er rigtig spændende med jeres strikkeri/hækleri, jeg følger med her fra sidelinjen og begejstres stadig over dine blogindlæg, der er så energifyldte at de når helt ud bag skærmen her hos mig :-) fortsat skøn uge til dig

  Svar
  1. mitkrearum Forfatter

   Kære Mette
   Tusind tusind tak for din super søde kommentarer. Jeg har aldrig følt mig så meget hjemme ude, som jeg gør her på Læsø. Det er virkelig the perfect match mellem mig og mine to samboer her på Højgården – vi stortrives i hinandens selskab og kniber os dagligt i armen, for at være sikre på, at det ikke blot er en drøm. Og mit indre soundtrack i hovedet har de sidste par dage været “Tro på det bedste du ved…” fra Peter Pan. For her er virkelig som i et eventyr. Og jeg er ikke i tvivl om, at kom en clairvoyant forbi, kunne hun se energierne stråle ud af os :-)
   Kærlig hilsen og endnu en gang tak for de søde ord, Susanne

   Svar

Leave a Reply