På jagt efter det helt rette neonfarvede stof

Miljøbillede fra Stof & Stils katalog med neonfarvet stof. Billedet er lånt fra Stof & Stils hjemmeside.

Jeg er på stofjagt!

Leder efter noget stof med neonpink mønster, som jeg kan bruge til at indbinde min hjemmesyede “Book of Scraps“, lavet af papir og neonpink sytråd…

Så i søndags forkælede jeg mig selv og mit indre kreative legebarn med en tur i Stof & Stil i Roskilde. – Jeg var kraftigt inspireret af ovenstående smukke miljøbillede med seng, puder, tæpper, hæklet skammel og hyggelige “elge” på væggen, som jeg fandt på Stof & Stils hjemmeside, da jeg søgte efter neonfarvet stof.

Gevinst i neonrøde og neongule nuancer

Jeg fandt neonfarvet stof i rødt og gult, men desværre ikke med pink i, som jeg havde sat næsen op efter. Så jeg er stadig på jagt!

Og en enkelt rulle neongul sytråd sneg sig også lige ned i indkøbsvognen…

Så hvis du ved, hvor jeg kan finde flot grafisk stof med neonpink mønster eller farveklatter i, så læg endelig en kommentar ♥

Neonrødt og neongult stof fra Stof&Stil med lækkert grafisk tryk med skærmblomster og æbleblomster. Fotograf: Susanne Randers

[Neonrødt og neongult stof fra Stof&Stil med lækkert grafisk tryk med skærmblomster og æbleblomster]

Finurligheder på Instagram

I vindfanget i Stof & Stil i Roskilde var der en hyggelig væg med dyreprints og træstammer, som jeg bare måtte tage nogle nærbilleder af.

Jeg har altid været fascineret af dådyr, rådyr, rensdyr og elge – men jeg har aldrig rigtigt lært, hvad for et dyr, der egentlig hedder hvad.

Miljøbillede fra Stof & Stil med det lækreste dyreprint af en hjort. Fotograf: Susanne Randers

[Miljøbillede fra Stof & Stil med det lækreste dyreprint – som jeg har lagt på Instagram]

Så jeg kom til at hashtagge mit billede med #reindeer – hvorefter jeg straks fik en kommentar fra en sød nordmand om, at: “Dette er ikke noe reinsdyr ;-) Det der er en hjort”.

Godt så!

Nu har jeg jo kun været på Instagram siden i torsdags… Men hvor er det bare fascinerende at være i kontakt med hele verden på et splitsekund!

#hvordanslettermanetforkerthashtag???

Kærlig hilsen Susanne – still learning a lot…

Skriv en kommentar

Følg min blog med Bloglovin

mitkrearum.dk kreativitet opslagstavle creativity inspiration board footer 10

10 tanker om "På jagt efter det helt rette neonfarvede stof"

 1. Helena

  Ej hvor sjovt lige præcis det stof, har jeg som du nok har set på bloggen, syet iphonesleeves og kosmetikpunge af. Og ja sleevsene er foret;-)

  Svar
  1. mitkrearum Forfatter

   Hej Linda

   Iiiiiih, hvor ser det fint ud….. Men må indrømme, at jeg altid blir så skuffet over IKEAs stofudvalg, når jeg er i varehuset – som om at alt det lækre stof bliver revet væk den samme dag, det ankommer i butikken. Jeg har i hvert fald sjældent haft heldet med mig…

   Kærlig hilsen Susanne

   Svar
   1. Linda

    Det kan jeg sagtens følge dig i.. men jeg så dette stof i Taastrup i lørdags.. jeg har set det i blogland et par steder hvor det bla. er brugt til puder.. Det er i en lidt kraftigere kvalitet..

    Svar
    1. mitkrearum Forfatter

     Hej Linda

     En lille update: Er nu ejer af en meter af de skønne, farverige stof. Der er mange super fede detaljer i det. Især de orange og pink trækroner. Fik lige besøg af en veninde i dag, der måske lige skulle have noget i IKEA, da hun så vores Råskov rullevogne herhjemme, og sådan gik det til, at vi 30 minutter senere parkerede bilen ved IKEA Tåstrup :) Dejligt med loven om tiltrækning :)

     Kærlig hilsen Susanne

     Svar
  1. mitkrearum Forfatter

   Hej Jutta

   Tusind TAK for dine forslag, den hjemmeside kendte jeg ikke, må tjekke den mere ud en dag :) De neonpink pompon’er er absolut mig. Kan godt se dem som fine detaljer hist og pist, især på puder… Men kunstpelsen er ikke lige min stil.

   Jeg leder efter noget stof, der har neonpink detaljer, ikke gennemfarvet neonpink. Måske svært at forklare, hvordan det skal se ud, men når jeg ser DET, er jeg ikke i tvivl :)

   Kærlig hilsen Susanne

   Svar
  1. mitkrearum Forfatter

   Hjort, buk, då, råbuk, rensdyr… bambi… whatever… ;) I like neon!!!

   Heldigvis kender jeg slet ikke til ordet syfobi. Ikke med min singer, som kan klare det hele og lave alverdens smukke mønstre… Og nu har Linda Boldreel heldigvis hjulpet mit til et stykke stof med voldsom pink og voldsom orange fra IKEA. Det skal nok blive godt at sy lidt i det :)

   God aften til dig – nu snart nat ;)

   Kærlig hilsen Susanne

   Svar

Leave a Reply