MOODBOARD #90:
Gør klar til en ny start ¦ Getting ready for a new beginning

365 moodboards i 2014. Moodboard #90: Gør klar til en ny start. Smashup. Fotograf: Susanne Randers

I morgen starter jeg på mit nye job som aktivitetskoordinator på det lokale plejehjem lige rundt hjørnet.

Jeg glæder mig HELT VILDT til at starte på noget helt andet, end de 18-års koordinerende, administrative kontorarbejde jeg nu lægger bag mig. 18 år, som bestemt har været med til at forme den Susanne, som sidder her ved computeren og skriver dette blogindlæg – og som samtidig er SÅ KLAR til at tage et spring i en helt ny retning.

Ud blandt mennesker…

Jeg skal væk fra skrivebordet og computeren og ud og arbejde blandt mennesker. Lige hvad jeg gerne vil og har drømt om længe! I en helt nyoprettet stilling, hvor jeg selv skal være med til at forme indholdet.

Jeg er meget ydmyg omkring mit kommende job og glæder mig til langsomt at pejle mig ind på, hvad det er for aktiviteter, som beboerne efterspørger. Sikke mange nye små skibe, der nu skal sættes i søen…

365 moodboards i 2014. Moodboard #90: Gør klar til en ny start. Farvel gule, solrige marts. Smashup. Instagram filter Valencia. Fotograf: Susanne Randers

[Farvel til en vidunderlig gul, smuk, varm, solrig og beslutsom marts. Alle billeder er hentet fra min Instagram]

Farvel gule marts – velkommen uforudsigelige april

Vil slutte marts måned af med et lille gult potpourri af den smukke solrige måned, som vi nu lægger bag os – fyldt med masser af skønne øjeblikke.

Glæder mig til at at se, hvad april har at byde på…

Tusind TAK til mine forældre for den smukke blomsterbuket, jeg fik i dag ♥

Kærlig hilsen Susanne

Skriv en kommentar

Følg min blog med Bloglovin

mitkrearum.dk kreativitet opslagstavle creativity inspiration board footer 10

Blog post in English – and a photo from my Instagram:

365 mood boards in 2014. Mood board #90: Getting ready for a new beginning. Smashup. Instagram filter Valencia. Photographer: Susanne Randers

Getting ready for a new beginning

Tomorrow I start my new job as an activity coordinator at the local elderly home just around the corner from where I live.

I’m really looking forward to be starting something completely different than the 18-years of coordinative, administrative office work I now put behind me. 18 who certainly has helped to shape the Susanne, sitting here at the computer writing this blog post – who is SO READY to take a step into a completely new direction.

I look so much forward to get away from the desk and the computer and get out and work among people. Just what I want and have dreamed of for ages! In a brand new position where I will have influence in shaping the content.

I’m very humble about my new job and am looking forward to slowly feeling me in on what kind of activities the residents demand.

Goodbye yellow March – welcome unpredictable April.

Thanks to my parents for the beautiful flower bouquet I got today ♥

Lots of love and happiness, Susanne

Write a comment

Follow my blog with Bloglovin

mitkrearum.dk kreativitet opslagstavle creativity inspiration board footer 10

2 tanker om "MOODBOARD #90:
Gør klar til en ny start ¦ Getting ready for a new beginning
"

Leave a Reply