MOODBOARD #74:
Kreaaftale med mig selv til leg og eksperimenter ¦ Creative ME time to play and experiment

365 moodboards i 2014. Moodboard #74: Kreaaftale med mig selv til leg og eksperimenter. Smashup. Fotograf: Susanne Randers

Jeg skal overholde kreative aftaler med mig selv!

Og det er jeg heldigvis blevet meget bedre til det seneste år.

Jeg elsker, når jeg har afsat tid til at være kreativ – som jeg eksempelvis har hver onsdag aften, hvor der er gratis kreaklub hjemme hos mig i Køge.

For det er ingen hemmelighed, at jeg elsker at være kreativ sammen med andre – og det nogle gange kniber lidt med at finde det helt rette kreative flow, når jeg er alene.

Men jeg øver mig virkelig i at afsætte kreativ tid til mig selv og overholde den. For jeg nyder hvert et øjeblik jeg fordyber mig i den kreative proces – og jeg ved, at mit indre kreative legebarn i den grad hygger sig, når jeg gir den fuld gas.

Fri leg med stempler og frimærker

I dag legede jeg med mit nye linoleumsskæresæt og nogle gamle figur-viskelædere, jeg har fundet i legetøjsafdeligen i en genbrugsbutik, og så gik jeg ellers i gang med at skære lidt søde stempler.

365 moodboards i 2014. Moodboard #74: Kreaaftale med mig selv til leg og eksperimenter. Leg med håndgraverede stempler og gamle viskelædere. Fotograf: Susanne Randers

[Dagens stempelproduktion udskåret i gamle viskelædere – en smilende svamp og en lille solhat i familie med den store blomst, jeg lavede på stempelworkshoppen i Dankbar]

Du kan også selv lave dine egne stempler

Jeg lærte at lave håndskårne stempler på stempelworkshoppen hos Puk og Charlotte i Dankbar for en lille måneds tid siden – og hvis du vil vide, hvordan du gør, vil jeg anbefale dig at kigge forbi her på Puk’s blog The Puk Project

Alt hvad der kræves er et viskelæder og en form for skæreredskab – helst et linoleumsskæresæt, som du bl.a. kan købe hos Butik Flittig – som også sælger en lille DIY guide lavet af Puk.

Inspiration til “gå amok med frimærker” på Instagram

Dagens moodboard kom sig af, at jeg i dag så et opslag på Instagram hos holddear med frimærker – og jeg synes det var et så fint billede, så jeg tænkte “nu er der fri leg med frimærker og stempler – lad os se, hvor det fører hen…

Det var fedt bare at lægge hovedet og lege med materialerne.

Det hele er stadig i proces, men jeg er sikker på, at jeg kommer til at uploade det færdige resultat på min Instagram

Hvad med dig…?

Husker du også at pleje dit indre kreative legebarn og lave legeaftaler med dig selv??? Og bare en gang i mellem gå amok og nyde processen uden at tænke på, hvad resultatet skal være…?

Det har i hvert fald været super vigtigt for mig i min kreative rejse at slippe kontrollen og bare blive grebet af stemningen…

Kærlig hilsen Susanne

PS. Jeg sluttede i øvrigt min legeaftale med mig selv med at se MGP – og sikke dog en vidunderlig skøn vinder, Emma Pi havde mit hjerte lige med det vups ♥

Skriv en kommentar

Følg min blog med Bloglovin

mitkrearum.dk kreativitet opslagstavle creativity inspiration board footer 10

Blog post in English – and a photo from my Instagram:

365 mood boards in 2014. Mood board #74: Creative ME time to play and experiment. Smashup. Instagram filter Valencia. Photographer: Susanne Randers

Creative ME time to play and experiment

I must comply with creative dates with myself!

And I’m happily become much better over the last year.

I love when I have taken the time to be creative – like, for example, every Wednesday evening, where there is free creative gatherings at my house.

I really love to be creative with others – and sometimes I have difficulties in finding just the right creative flow when I’m alone.

But I really practice to devote creative time for myself. And I enjoy every moment I surrender to the creative process – and I know that my inner creative child is having so much fun when I loose control and simply just play.

Free play with stamps

Today I played with handcarved erasers and made a few new cute stamps, which you can see at the picture above in the Danish blogpost.

I learned to make hand-carved stamps on a stamp workshop with Puk and Charlotte in Dankbar for almost a month ago – and if you want to know how to do it, I recommend you stop by here at Puk’s blog The Puk Project

Inspiration to “go crazy with stamps” on Instagram

Today’s moodboard came from the fact that today I saw a picture with stamps at holddear on Instagram – and I really liked it, so I thought “now it’s time for free play with stamps – let’s see where it leads…” It was great just to “lay my head” and play with the materials.

The whole thing is still in process , but I am sure that I am going to upload the finished result on my Instagram

What about you…?

Do you also remember to take care of your inner creative child and make play dates with yourself?? And once in a while go crazy and enjoy the process without thinking about what the outcome should be…?

It has certainly been really important to me at my creative journey to give up control and just get carried away by the moment and atmosphere…

Lots of love and happiness, Susanne

Write a comment

Follow my blog with Bloglovin

mitkrearum.dk kreativitet opslagstavle creativity inspiration board footer 10

Leave a Reply