MOODBOARD #159:
Opdagelsesrejsende på Eventyrgården¦ Explorer at the Adventure Farm

20140614-135407.jpg

Livet på Højgården på Læsø hos pibemager Anne Julie er for mig en læring i at leve i nuet, en læring om taknemmelighed – samt en læring i at “Vi tager hvad vi har, og får det bedste ud af det”.

Samtidig er Højgården et overflødighedshorn af kreativ inspiration og kreativt grej, som taget ud af et eventyr. – Uanset hvor jeg ser mig omkring, pirrer det min nysgerrige, kreative sjæl, og jeg får lyst til at skabe det ene og det andet…

Denne pung på moodboardet i sødt stof med applikationer og broderier pirrede min nysgerrighed, straks jeg så den – og jeg blev ikke skuffet, da der viste sig at være det lækreste indhold indeni af stof, bendler, bånd og garn – klar til at blive syet på hvad det nu skulle være af farverige kreationer…

Åh, sikken skatkiste… Tror jeg må kigge på alle mine egne gemmer med fornyede øjne og se, hvad jeg kan skabe af alt det, jeg selv har på lager…

Kærlig hilsen Susanne

Skriv en kommentar

Følg min blog med Bloglovin

mitkrearum.dk kreativitet opslagstavle creativity inspiration board footer 10

Blog post in English – photo from my Instagram:

20140614-135407.jpg

Explorer at the Adventure Farm

Life on Højgaarden on Læsø with pipe-maker Anne Julie is for me a learning about living in the moment, a learning about gratitude – as well as learning that “We take what we have and get the best out of it.”

At the same time Højgaarden is a cornucopia of creative inspiration and creative gear, like taken out of a fairy tale. – No matter where I look around, it tickles my curious, creative soul, and I want to create all kinds of creations…

This wallet on the mood board in cute fabric with applications and embroidery piqued my curiosity immediately when I saw it – and I was not disappointed when I saw the content inside: Beautiful fabric, laces, ribbons and yarns – ready to be sewn onto whatever colorful creation…

Oh, what a treasure… Guess I have to look at all my own stuff with renewed eyes and see what I can make of all that I have in stock…

Lots of love and happiness, Susanne

Write a comment

Follow my blog with Bloglovin

mitkrearum.dk kreativitet opslagstavle creativity inspiration board footer 10

Leave a Reply