MOODBOARD #13:
Føler mig gul og klar til at flyve ¦ Feeling yellow and ready to fly

365 moodboards i 2014. Moodboard #13: Føler mig gul og klar til at flyve. Fotograf: Susanne Randers

Dagen i dag har stået i oprydningens tegn – og nu kan jeg endelig se mit fine solgule gulvtæppe i mit krearum igen!!!

Faldt over et charteque med inspiration til det skønneste malerkursus jeg var på hos Charlotte Clausen i sommeren 2011, hvor min inspiration bestod af sommerfugle, hjorte og tilsyneladende farven gul…

Spredte alle de fine billeder ud på det gule gulvtæppe, tilføjede lidt ekstra, og tog dette billede…

Føler mig klar til at flyve igen nu. Ud på nye eventyrer!

Chakra bonus info:

“Solar plexus chakra:
Den gule farve fremmer følelsen af selvværd, selvrespekt, selvdisciplin og karakterstyrke. Den hjælper dig med at være dig selv og tage 100% ansvar for dit eget liv, dvs. evnen til bevidst at forme dit eget liv, som du vil have det. Den sætter dig i stand til at identificere dine mål og sætte handling bag ordene. Du vil føle dig energiladet og have modet til at hoppe ud af boksen.”
Chakra farvernes betydning er hentet fra denne side ♥

Vil du se billeder af mit krearum, kan du se nogle fra i dag på min Instagram – med alt mit skønne kreative rod…

Kærlig hilsen Susanne

Skriv en kommentar

Følg min blog med Bloglovin

mitkrearum.dk kreativitet opslagstavle creativity inspiration board footer 10

Blog post in English – and a photo from my Instagram:

365 mood boards in 2014. Mood board #13: Felling yellow and ready to fly. Instagram filter Valencia. Photographer: Susanne Randers

Feeling yellow and ready to fly

Today I have been tidying up in my studio – and now I’m finally able see my fine sunny yellow carpet in my studio again!

Stumbled upon a charteque inspiration for the most beautiful painting workshop I joined at Charlotte Clausen in the summer of 2011, when all my inspiration consisted of butterflies, deers and apparently the color yellow…

Collected all the nice pictures on the yellow carpet, added a little extra, and took this picture…

Feeling ready to fly again now. Ready for new adventures!

Chakra bonus info:

“Solar plexus chakra:
Yellow
is a creative colour and relates to self worth. How we feel about ourselves and how we feel others perceive us. This is the area of the personality, the ego and the intellect.  Gives us clarity of thought, increases awareness, and stimulates interest and curiosity. Yellow energy is related to the ability to perceive and understand. The yellow energyconnects us to our mental self.”
Chakra Colors and meanings is grabbed from this site

If you want to see pictures of my studio with all my beautiful creative mess, please visit my Instagram.

Lots of love and happiness, Susanne

Write a comment

Follow my blog with Bloglovin

mitkrearum.dk kreativitet opslagstavle creativity inspiration board footer 10

8 tanker om "MOODBOARD #13:
Føler mig gul og klar til at flyve ¦ Feeling yellow and ready to fly
"

  1. mitkrearum Forfatter

   Kære søde Pia

   Ja……! Dejligt at være i kontakt med sin styrke og evne til at træffe beslutninger :)

   Min mors yndlingsfarve er GUL, og hun er født i 1948, så dette moodboard minder mig i høj grad også om hende ♥

   Kærlig hilsen Susanne

   Svar
 1. Karina Viki

  Gul er min absolutte yndlingsfarve og bliver brugt rigtig meget her hjemne – jeg blir altid så glad af farven gul, og det er jo til at forstå med den betydning farven har : )

  Svar
  1. mitkrearum Forfatter

   Hej Karina
   Jeg er også vild med gul, men det har aldrig rigtigt været min yndlings yndlingsfarve – det har altid været grøn – nu i skarp konkurrence med pink. Men jeg føler VIRKELIG de stærke gule energier :)
   Solen er jo ligesom også altid tegnet gul – og det er jo der langt de fleste henter sin energi fra ;)
   Kærlig hilsen Susanne

   Svar
 2. Pingback: MOODBOARD #89: Solskin i mit krearum ¦ Sunshine in my studio | Mit krearum [my creative space]

 3. Pingback: MOODBOARD #147: Gul er sommerens hotteste farve ¦ Yellow is the hottest color this summer | Mit krearum [my creative space]

Leave a Reply