Julehilsen fra mig til dig

20131224-074036.jpg

Kære læser,

Du og din familie ønskes en vidunderlig jul og et smukt og fantastisk nytår *<|;0) 2013 vil for mig stå for året, hvor jeg har fulgt mine drømme, levet i nuet, startet på at blogge, genfundet min kreativitet, været på det smukkeste sommereventyr på Læsø, klædt træer ind i strik, startet en kreaklub herhjemme samt mødt eller været i online dialog med hundredvis af smukke, dejlige mennesker, som alle har fået en plads i mit hjerte. TAK fordi du er en af dem !!! Må du få den smukkeste 24. december sammen med dine kære... Juleknus og julelys fra Susanne

… Og en helt særlig hilsen til alle på Læsø ❤️

Skriv en kommentar

Følg min blog med Bloglovin

mitkrearum.dk kreativitet opslagstavle creativity inspiration board footer 10

2 tanker om "Julehilsen fra mig til dig"

  1. Flore Gretha Petersen

    Kære Susanne Tak for din blog og FB venskab ,du er meget inspirerende ,tak for dejlig julehilsen ! Jeg vil også ønske dig en Glædelig Jul og endnu et spændende 2014 Nyt År KH Gretha

    Svar

Leave a Reply