Japansk kawaii workshop hos Dankbar

Japansk kawaii workshop i Dankbar. Mine Instagrambilleder fra aftenen. Kreationer og personlig goodiebag. Fotograf: Susanne Randers

Tog en impulsiv beslutning i går og meldte mig med en halv dags varsel til kawaii workshop i Dankbar, hos Charlotte og Puk.

Måske du husker mit begejstrede blogindlæg for en måneds tid siden, da jeg var på den vildeste smashbook workshop hos selvsamme skønne, kreative kvinder?

Kawaii betyder nuttet – og iiiiih altså…!

Vidste ikke helt, hvad jeg havde forestillet mig om gårsdagens workshop – men Charlotte havde lavet en teaser på Instagram om, at hun blev helt blød indeni, da hun sad og forberedte workshoppen.

Så en hyggelig oplevelse vidste jeg i hvert fald, at jeg gik ind til. Men at kawaii betyder nuttet, vidste jeg ikke ;)

Vi startede helt basic med at tegne øjne og næser på et ark med runde cirkler, før vi fik lov til at freestyle. Fidusen er, at øjne og næse næsten sidder på linje med hinanden…

Et udsnit af mine kawaii kreationer - og fotos rundt om arbejdsbordet af Puk, Camilla og Charlotte. Fotograf: Susanne Randers

[Et udsnit af mine nuttede kawaii kreationer – og fotos rundt om arbejdsbordet af Camilla, Charlotte og Puk]

Vi var et lille eksklusivt hold på 7 kursister – og havde nogle virkelige skønne timer med at tegne hyggelige, små figurer.

Ud over underviserne, Charlotte og Puk, hilste jeg også på bloggerne Camilla My:minMy og Rikke fra Frøken Fogh. Dejligt at få sat ansigter på IRL.

Charlotte bruger kawaii tegningerne sammen med nogle hjemmelavede stempler til at dekorere de smukkeste madpakker til hendes børn. Og er man først begyndt at dekorere madpakkerne, er der ingen vej tilbage…

Savner du inspiration til selv at tegne kawaii tegninger, vil jeg anbefale dig at google “kawaii” eller “kawaii faces” – og pludselig får du lyst til at tegne små, nuttede ansigter på alt :)

Dankbar holder ikke flere workshops før jul, men holder med garanti nye workshops igen i 2014…

Har du forresten set, at jeg inviterer til en ny kreaklub i Køge? Læs mere her…

Kærlig hilsen Susanne

Skriv et svar

Følg min blog med Bloglovin

mitkrearum.dk kreativitet opslagstavle creativity inspiration board footer 10

Leave a Reply