Adventspakkeleg… 1. søndag i advent

Min adventspakke til Linda Boldreel. Fotograf: Susanne Randers

Nuuuuuuuuuuij, hvor er jeg blevet forkælet i dag!

Ud over netop at være blevet forsynet med den smukkeste giveaway fra 4 skønne kreative kvinder, der sammen har haft en stand til Roskilde Julemarked [#FSDJjulemarked: Sofie Fingernem, Maria Slinky Piinky, Henriette Dottiedk og Jeanette Jeans Jeans]

… så er det også dagen, hvor jeg har åbnet to smukke adventspakker fra bloggerne Kira og Jonna – som led i adventspakkelegen, hvor jeg skal bytte julegaver med 8 kreative bloggere…

Sikke et overflødighedshorn af lækkerier…!

Adventspakkeleg 1. søndag i advent. Min pakke fra Kira fra toinspireatleastsome.blogspot.dk

Af Kira fra To inspire at least some… fik jeg fire små hyggelige pakker, som viste sig at indeholde alskens lækkerier:

 • fire små engle lavet af papirclips
 • en dåse til kreagrej beklædt med sommerfuglestof
 • to fine filtblomster
 • en “Måske kan du finde på noget” kuvert fyldt med klistermærker, manillamærker og postkort
 • fem MAOAM slikkerier, som i den grad minder mig om en svunden tid… (Har netop spist en enkelt en og føler mig som barn igen på bagsædet af bilen på vej på ferie med færgen til Sverige eller Tyskland… Er det mon bare mig…?)
 • Kusmi Detox Tea “til den kolde vintertid”
 • samt et smukt læderarmbånd med fine perler

Hold nu op for en gavebod. TUSIND TAK ♥

Og endnu en fin adventspakkegave pryder nu vores hjem…

I pakken fra Jonna ByFonna befandt der sig den smukkeste lilla æske indeholdende de to fineste  pendler foldet af papir, der i den grad lige er mig!!! Ophængt i den frækkeste neongule snor…

Jonna, du kan tro, at den rammer plet!

TUSIND TAK ♥

Adventspakkeleg 1. søndag i advent. Min pakke fra Jonna byfonna-byfonna.blogspot.dk

Jeg føler mig virkelig som lykkens pamfilius i dag!

Har læst via Instagram, at der foregår en lignende pakkekalenderbytteleg i det jyske – og at der der skal udveksles gaver for en værdi af minimum 100 kr. Jeg er godt nok taknemmelig for, at jeg ikke er med i den. Så ville jeg godt nok have præstationsangst…

Jeg synes hjemmelavede, kreative gaver, lavet og udvalgt med hjertet og med tanke på modtageren er og bliver de smukkeste gaver – og den tid, der går til at lave gaverne selv, kan aldrig gøres op i penge.

Er virkelig dybt dybt taknemmelig over alle de smukke gaver, der er faldet ned i min turban!

TUSIND TUSIND TAK ♥

… Og til alle jer, som skal have en adventspakke fra mig… Den er på vej fra julemandens værksted :)

Kærlig hilsen Susanne

Skriv en kommentar

Følg min blog med Bloglovin

mitkrearum.dk kreativitet opslagstavle creativity inspiration board footer 10

6 tanker om "Adventspakkeleg… 1. søndag i advent"

  1. mitkrearum Forfatter

   Hej Helena

   Tak og i lige måde. Tænk at være så heldig at blive begavet på så fornem vis – jeg glemmer næsten, at jeg selv har meldt mig til det ;)

   Kærlig hilsen Susanne

   Svar
 1. Jonna

  Og hvor dejligt kuglerne ramte plet:-)
  Jeg er også så glad for netop tankerne bag denne leg -at man skal være krea og ikke poste penge i… Dem bruger man jo masser af i december;-)
  Glæder mig til at åbne din senere i måneden:)
  Kh Jonna

  Svar
  1. mitkrearum Forfatter

   Hej Jonna

   Endnu engang TAK !! Du har helt ret. December er en dyr måned!!

   Oven på mit juleværksted i sidste uge er jeg nu i fuld sving med næste juleprojekt, nemlig en genbrugsjulestue i vores lokale miljøhus på lørdag 7/12, hvor jeg skal sidde og klippeklistre og inspirere køgegensere til, at julepynt ikke behøver at koste andet end den tid, man investerer i det…

   Så nu er jeg i fuld sving med alle modellerne…

   Kærlig hilsen Susanne

   Svar

Leave a Reply