Dreamboard: Visualiser dine drømme med saks og papir

Dreamboard: Visualiser dine drømme med saks og papir

Drømmer du om, at noget i din hverdag skal være anderledes? Vil du gerne have nogle nye vaner? Er du kørt fast og trænger til ny energi? Ønsker du at tiltrække kærligheden – eller måske et nyt job?

Kan du svare ja til blot et af spørgsmålene, vil jeg gerne invitere dig med til en workshop, der med garanti vil gøre en forskel…

Visualiser din drøm

Et dreamboard består af en stor collage fyldt med billeder og ord. Du kan lave dreamboards for hele dit liv eller for dele af dit liv – eller dit hjem – som du ønsker at få mere i fokus.

Et dreamboard kan også kaldes for et visionboard, et stifinderkort eller en drømmetavle – et dreamboard er et pejlemærke for alt det, du gerne vil opnå i livet, på kortere eller længere sigt.

Det er et yderst powerfuldt visuelt billede, som du kan hænge op på væggen eller lægge et sted, hvor du ofte kan hive det frem, idet billedet hjælper dig med at holde fokus på alle de ting og oplevelser, du ønsker at tiltrække i dit liv.

Jeg tror på The Secret – på loven om tiltrækning. Jeg tror på, at hvis vi først visualiserer eller sætter ord på det, vi drømmer om, så hjælper universets energier os med at opnå alt det, vi gerne vil.

Dreamboard: Visualiser dine drømme med saks og papir

På dreamboard workshoppen går vi ombord i en kæmpe stak livsstils- og damemagasiner og laver en stor flot collage med alt det, som du ønsker at tiltrække i dit liv.

Er du klar til dit livs nye rejse med de smukkeste destinationer, så meld dig til ♥

Workshoppen “Dreamboard – visualiser dine drømme med saks og papir” afholdes:

  • Lørdag 25. februar 2017 i mit krearum, Ølbyvej 137 i Køge

Workshoppen foregår i tidsrummet 10:30-16:30. Pris 650 kr. inkl. materialer, undervisning og forplejning.

Vil du med på workshop?

Du tilmelder dig ved at sende mig en mail på mitkrearum@gmail.com med oplysning om, hvilken workshop du ønsker at deltage i. Når du har modtaget en bekræftelse på deltagelsen, indbetaler du 650 kr. på mobilepay 28574323. Har du ikke mobilepay oplyser jeg et kontonummer i mailen.

Tilmelding efter først til mølle-princippet. Ved overtegning oprettes venteliste.

Jeg gennemfører workshoppen uanset antallet af tilmeldinger.

Glæder mig til at forkæle dig med mindfulle, kreative workshops i mit krearum.

Kærlig hilsen Susanne Randers

Vil du vide mere om mig, så læs om mig og min mission her…